Preview Mode Links will not work in preview mode

PropTech Denmark Podcast

Jun 3, 2021

I dagens episode diskuterer vi teknologiens rolle i at skabe bedre service og oplevelser for lejere.

Dagens gæster:
Robert Nellemann, Head of Property Development og CEO for Postbyen, Danica Pension, Marius Møller, Senior Vice President, Real Estate, PensionDanmark og René K. Mortensen, Director of...


May 27, 2021

Hvordan man i større grad integrerer butiks-oplevelsen med online handel, hvor udviklingen er indenfor kunde-data i butikken, hvilken betydning space-as-service har på detailhandelen, hvad er det som administratorer og ejendomsejere nu skal tilbyde brands for at holde sig attraktive?

Gæster:
Linea Hvid Balshøj,...


May 20, 2021

Hvilke nye løsninger skal gøre co-living til en god oplevelse? Hvilke faktorer skal opfyldes for at det bliver en kommerciel succes? Hvordan finansieres udviklingen af denne nye form for beboelse?

Gæster:
Bjarne Jørgensen, Vicedirektør, Storkunder Ejendomme i Realkredit Danmark
Tomas Jandorf, Ejer af Tetris
Nadim...


May 6, 2021

Hvilke faktorer skal man indtænke når man vil omstille sin drift til at blive mere bæredygtig? Hvilke løsninger kan være med til at effektivisere driften? Hvordan er modenheden i branchen når det kommer til bæredygtig drift af bygninger og den optimale udnyttelse af kvadratmeterne?

Gæster:
Annelise Arboe Sommer,...


Apr 29, 2021

Hvordan og hvad bruger virksomheder data til i dag? Hvordan kan teknologi være omdrejningspunkt for at levere bedre service i ejendomsbranchen? Hvad stiller det af krav til virksomhederne? 

Gæster:
Thomas Drewes Grube, Adm. direktør, Estatetool 
Rikke Lykke, European Head of Asset Management, Patrizia
Henrik Dahl...