Preview Mode Links will not work in preview mode

PropTech Denmark Podcast

Apr 29, 2021

Hvordan og hvad bruger virksomheder data til i dag? Hvordan kan teknologi være omdrejningspunkt for at levere bedre service i ejendomsbranchen? Hvad stiller det af krav til virksomhederne? 

Gæster:
Thomas Drewes Grube, Adm. direktør, Estatetool 
Rikke Lykke, European Head of Asset Management, Patrizia
Henrik Dahl...


Apr 22, 2021

Hvordan ændre det markedet for private investeringer? Hvordan påtænkes det at imødekomme en ny generation af investorer, der har en mere digital brugeradfærd? Stiller det nye eller anderledes krav til traditionelle ejendomsudviklere og investorer?


Gæster:
Lars Thylander, Formand, Thylander Gruppen 
Jesper...


Apr 15, 2021

Hvordan har pandemien påvirket køb og salg af erhvervsejendomme, hvilket behov er der for at adoptere en mere teknologisk vinkel i kommerciel ejendom og hvad vil det kræver det er de traditionelle erhvervsmæglere, herunder nye kompetencer, forretningsmodeller mm.?


Gæster:
Peter Winther, Adm. Direktør af Colliers...


Apr 8, 2021

Den digitale markedplads med fokus på køb og salg af boliger, er for alvor ved at vinde indpas på det danske marked. Hvilke krav stiller det til branchen, hvordan ser fremtidens boligmarked ud og hvordan imødekommer proptech løsninger nye behov?

Gæster:
Majbritt Christensen, medstifter og direktør, Adoor
Tina...


Apr 1, 2021

Hvilke udfordringer står ejendomsbranchen med ift. bæredygtighed? Hvilke teknologiske løsninger er der på markedet som kan understøtte grøn omstilling? Hvad er fordelene ved at udvikle, levere og drift bæredygtigt?

Gæster:
Peter Hebin Bruun, Chef for ESG, ATP Ejendomme
Göran Wilke, Stifter & Direktør,...